expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Tuesday, October 15, 2013

STOP!

Assalamualaikum W.B.T
Ya Allah. Terasa sudah lama tidak berbloging. Rindu rasanya. STPM? Ada apa dengan STPM? Ya, dulu orang kata 'SPM adalah segala-galanya', penentu kat mana korang lepas tuh. Tapi bagi kami sekarang STPM pula adalah segala-galanya. Ye lah, lepas STPM mana ada lagi S, S, S yang apa entah sewaktu dengan nya. By the way, result 2 penggal lepas sama je. Tak turun tak naik. 

Ya Allah, dugaan apakah ini? Ya, I know. Mybe ada hikmah stay lama-lama kat form6 nih. Tak quit masa dapat result penggal 1 or 2 hari tuh. 

So, sejak 6 ke 7 bulan nih gua dah stop berbloging. Sebab tak ado idea. Otak selalu blank bila dah sign in, dah nak create entry baru tangan, otak, mata semua nya dah jadi malas nak duduk ngadap lappy lama-lama. Facebook dengan twitter pun tahkemanamanatah. Hanya Insta je yang sentiasa menemani sekarang nih. Ye lah, kami suka gila kot bila tengok gambar-gambar nih. Sampai kan invited card untuk dinner hari tuh pun budak-budak kelas yang suruh kami yang buat. Bukan senang nak tunjuk bakat kami nih, pasai ramai yang kata kami tak berseni. Ya, memang kami tak berseni, tapi bila suruh kami buat something yang tak ada kaitan dengan melukis guna tangan kami sendiri kami boleh! Hihihi. 

Back to the story, pasai apa na? Haa. Pasai kami dan gambar. Kami dan gambar memang tak boleh nak dipisah kan. Ibarat aur dengan tebing, isi dengan kuku, kacang dengan kulit, suami dengan isteri. Eahhh, dah melalut dah haa. Nih yang malas nak berlama-lama kat blog nih. By the way, kami dah nak final STPM almost 2 minggu je lagi. So, kami mengharap kan semua kawan-kawan blog kami doa kan kami. In Shaa Allah, kita jumpa lagi :')

Much love,
BadariahKadir



NotaDariHati: Syukran Akhi, Ukhti membaca entry kali ini. Doa kan STPM saya ya awak-awak semua. Aamiin :') 



♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment