expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Saturday, October 27, 2012

Ya Allah Ku Tahu Ku Ada-Mu :')

Makin hari makin singkat masa kita kan. Hm, hampir seminggu je lagi exam Semester 1 untuk budak-budak lower six tahun ni. Dan hampir seminggu ni jugak lah kena fikir nak duk hostel lagi ke tak tahun depan -.- Ya Allah sebenarnya hati ni dah tak tenang nak duk hostel lagi. Tapi InsyaAllah Badaa tahu satu hari nanti Allah mesti gerakkan hati Badaa untuk buat pilihan yang mana lebih baik :') Badaa tahu Allah akan sentiasa ada dengan Badaa. Hm.

Lirik Lagu AdaMU - Najwa Latif

Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya

Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia

Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan

Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku adaMu di sisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ohh ku tahu
Ku ada Mu
Ohh

Ku adaMu selalu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu



Ya Allah Engkau berikanlah hamba-Mu pentunjuk dan
Engkau permudahkanlah urusan hamba-Mu
di duniawi ini :'(

Doa seorang anak yang soleh/solehah
InysaAllah akan dimakbulkan :')


Note: Saya hanya seorang gadis yang sentiasa mengharapkan kekuatan semangat dari Allah S.W.T :')


♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment