expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Saturday, September 29, 2012

Happy Birthday Ainnnnnnnn :D

Okayy orang kampung tumpang lalu sikit. Ceh berlagak sungguh macam VIP pulak kau kan. Kau pernah rasa tak apa yang aku sedang rasa, eahh memang lah tak kan. Dah aku punya pulak kau oramg yang nak rasa. Okayy aku sedang bahgia :) *Cehh, badaa macam lah birthday kau kan yang kau nak bahgia dan macam lah orang nak tahu yang tengah bahgia ker tak, siap nak beritahu bagai. OkayOkay back to the story lah kan, actually, hari ni 29September birthday dak Ain Saniah :) Dalam tak sedar aku dah semakin rapat dengan dia, jadi kawan dia, mengenali sikap and perangai dia. Kekadang even dia selalu menyakit kan hati pasal dia boleh physco org dan aku lah antara yang selalu akan kena tapi dia tetap kelakar. Aku akan selalu tension if dia duduk sebelah aku dalam kelas. 

Kononnya dia ni seorang yang periang :)
Dia merupakan seorang pemandu yang berhemah, haha. Kalau boleh dia nak bawak kereta seperlahan-lahan yang boleh. Pernah sekali dia cerita enjin dia termati tetengah jalan masa nak tunggu traficlight kembali hijau, siap uncle kereta sebelah gelak kan dia. Haha *Amboi kau badaa bab-bab nak gelak orang, kau lah juara kan ;D 

Abaikan mukaku yang entah apa-2 tu
dan fokus pada si Ain tu :)
Okayy, lah kalau aku taip panjang-panjang sampai berpage-page mana pun bukan nyer kau orang baca pun kan, kau orang kan suka stalker gambar jerrrr. Haha. Sama jerr macam aku. 

#Take this note here Ainnnnnnnnnnnnnnnn :)

Happy Birthday :') May Allah always bless you.
 Semoga hidup kau sentiasa mendapat kesejahteraan dari Allah S.W.T :')
Thanks sebab jadi kawan aku, selalu buat aku gelak pasal benda yang entah apa-apa.
Ajar aku ekonomi, physco aku dalam kelas. Aku rasa selamat kot kawan dengan kauuuuu :D
Okayyy, last-last. Happy Birthday dan semoga sentiasa dimurahkan rezeki untukk kau. 
Nanti boleh ganti tempat mak kau kat KKK tu. Hihi ;D

Dia suka cakap yang gambar dia yang ni nampak
COMEL kononnya :)


♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

2 comments:

  1. i love youuuuuuuuuuuuuuuuuu bada :D
    nanti aku psycho kau lagi dalam kelas eah ;D
    thanks so much!

    ReplyDelete
    Replies
    1. love youuuuuu to :) ain mohon jangan dengki dengan aku okayy. Haha :D

      Delete