expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Saturday, August 11, 2012

Selamat Berpuasa :)

Hi reader , stalker and  follower *Cehh , macam lah ade yg nak stalker blog aku neh . Okayy , actually aku dah berkurun menyepi kan blog aku yg tak bersalah neh . Amboii siap dah bersawang , berhabuk dan berbagai lah . Memandang kan dah nak raya orang sebok kemas rumah , aku sebok berblogging , kemas kan blog aku yg dah rupa apa tah *Takut makcik tengok nak :/  Hm , since dah sambung belajar neh agak ketiadaan masa untuk berblogging , even sambung Form6 jerr pun tau . Hm , memandangkan sekarang kita masih di bulan ramadhan so ambil masa sikit untuk berblogingg , Hehe :) By the way thanks to Shakey sebab teman kan kita yerr , serta sabar dengan karenah kita neh , Hee :') *Okayy , terharu :/  Hm, memandang kan aku dah sambung Form6 so kawan pun dah baru , see jom berkenalan dengan kami *Cett , kemain berkenalan lagi .
Kami PraU Student :)
Then memandangkan ayah suruh duk hostel balek dapat jumpa adik sayangg balek MimieyNazifa :)

Her Name Syamimi Nazifah <3
Kita sayangg dia sebab dia lain dari yang lain . Hee :D Dia comel , dia cantik , dia lawa dan dia baikkk ;D

Okayy , entry neh dah terpesong dengan tajuk yg kat atas tuh lah badaa . Hee , kau neh suka buat propaganda , buat orang keliru . Actually entry neh jusssst nak wish Selamat Berpuasa even dah nak raya aku tetap nak wish Selamat berpuasa jugakk . Haha . 


Muka gembira sebab dapat jumpa Ramadhan
tahun neh lagi :')






♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

2 comments: