expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Friday, August 24, 2012

Khatam Al-Quran Dan Ceria Merdeka :)

Okayy , Hi reader *Cewahh , kemain bahagia lagi aku :D Eahh , sudah semesti nyerr lah kan . Okayy , actually neh cerita dah lama tapi tetap nak cerita jugak . Last week , last day sekolah *eah , kau badaa banyak lah kau punya last day sekolah kan . I mean last day sekolah sebelun cuti seminggu for our rayaaa , kat sekolah adee lah function sikit . Hihi :) Okayy , majlis yg amat di tunggu-2 oleh semua cikgu nak cari calon menantu untuk anak perempuan mereka , and of cause pelajar perempuan pulak nak cari calon suami soleh , suami mithali :')  Tuh dia Majlis Khatam Al-Quran *Amboii gatai na hang badaa ;D See , haa pilihan calon suami yang soleh :')
Mereka bakal Imam Muda , InsyaAllah :')

InsyaAllah , Bakal-2 Imam Muda Amin :')

Haa , Sukeee kau . Sedappp weyyyhhh suara dia . Ya Allah teringin nak sangat jumpa jodoh yang memiliki suara merdu bila mengaji , Amin :') *Amboii kau badaa , but kau doa-2 kan lah yerr . Hihi . Jom dengar bacaan dia orang :')

Haaa , merduuuuuu kannn . Insyaallah bacaan dia orang semua dapat keberkatan dalam bulan Ramadan hari tuh . Walaubagaimanapun , pada hari yang sama pihak sekolah telah mengadakan majlis ceria merdeka *Apesal ayat kaun skema sangat neh badaa . Tengok kemeriahan kami :)
Teman dalam kelasss :)
They call him Tan Sri .
Yahh , 1Malaysia .
Cikguuu Sportingggg ;D
Mereka berebut-2 nak tulissss .
Mereka sahabat saya , buah hati pengarang jantunh saya <3
Haa , see meriah kan kita orang . Even lain-2 kelass kami tetap bersama *trekmark kami We Are United . Hihi :) And last but not least disebabkan kami sukeee sgt bergambar sebelum majlis khatam Al-Quran bermula kami sempat bergambar .
Kami :)
Saya tinggi , dia rendah :D
Kami gembira bila bersama .
Dan bila majlis berakhir pelajar sekolah dapat duit rayaaaaaaaaaa :) Bahgia mak nak . Kbyeee . Eahh kejappp , cikgu-2 satu jerr lagi :)

♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment