expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Friday, August 24, 2012

BBQ Dan Berbuka Puasa




Hi, Eah korang tengok entry kali neh , meriah kau nak :D Okayy actually petang tadi ada program dgn budak-2 sekolah SMDB *Yahh , kami ahli Pengakap Kelana :) At first cikgu kata program tuh nak masak bubur lambuk nak bagi kat Rumah Anak Yatim Jasin , then tetiba bila kita org sampai sekolah SMDB tuh tengok-2 eahh menu dah laen . Dah jadi menu BBQ lambuk dgn Nugget lambuk :/ Kami musykil bila tiba sekolah tuh. Tapi kami tetap ikhlas nak tolong masak sebab Shakey kata masakkan untuk orang yg nak berbuka neh dapatt palahaaaaa :) 









See , rajinn kau Jah :) Haha , even kite org tolong goreng kan nugget jerr , penat ouhh . Dak Chan Kepohh tuh beli makk aii kemain banyak lagi . But its okayy and yahh kami berjaya masak untuk mereka berbuka puasa :D







Aku malas nak menaip bebanyak , and pasal kami suka bergambar kau orang tengok gambar jerr lah yerr . Hee :D







And last kami dihantar balik ke hostel menaiki kereta abang Chonggg ;D




Tuh dia AbangChongg :)




















♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment