expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Saturday, August 25, 2012

7Syawal Kami :)

Eahh , bulan Syawal kan sebulan . So , decide lah nak pergi rumah Mimiey and tak sangka pulak budak lelaki pun ade sekali . Macam biasa mereka yg sama jerr . Caied , Nabil , Azam , Jenal , Ikmal@Comel , Man dan eahh ada sorg yg sememang nyerr Badaa tak pernah kenal pun Firdaus . Dalam pukol 11 cam tuh lah gerak pergi rumah Mimiey abang Anum hantar kan , thanks to Abang Hadi :) Lamaaaa kat rumah Mimiey , rinduuuu sgt kat dia sebab dah lamaaaaa sgt tak jumpaaaaa :') Cerita macam-macam , bergosip-gosip . Hihi *Biasa lahh tuh kami kan perempuan . Hampir-hampir pukol 1 gerak pergi rumah Badaa singgah solat Zohor kat masjid baru kampung Badaa :) Okayy saya teruja bawak mereka solat kat masjid tuh . Lepas dah lelamaaaaa melepak kan diri kat rumah Badaa , kami ke rumah Zieqa . Actually neh tak ade dalam perancangan punnn , tapi Mimieyy nak sgt jumpa Zieqa kami pun ke rumah Zieqa . Macam biasa duduk borak-borak , bergosip , hihi ;D Dalam pukol 4 cenggituh lah baru kami balik . Rinduuuuu nyerrrr nak jumpa korang lagi :') 

Kami Sahabat :)

Tuh dia driver kita , Thanks to Firdaus :)


Flyyyyy 

Mereka cunnnn :D

Rinduuuu :')


Seee , tetiba jerr boleh jadi ramai macam neh :\

Tudung neh suka terbang-terbang lah -.-


Berhenti solat :)


Rinduuuu gilerrr kat diaaaaa <3




Abaikan tudung ku tuh , tension -.-

Berbasikal .



Matahari tuh buat mata jadi silauuuu :|

Dia teruja dapat naik basikal .

Tuh dia , tinggi tak dia ? 
So , nak macam neh lagi next year boleh tak ? *Sambil buat muka yang sangat berharap :D

♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment