expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Friday, August 24, 2012

4Syawal Bersama Mereka .

Yahh , spend time dengan budak kelas yang ntah apeeee-2 . Thanks to our driver Tyraa and Amirul . Punya lah exicted pepagi bangun tengok ayah pulakk tak ade . Hee , so agak terlambat . Hm , ayah hantar badaa sampai Bemban then Tyra dtg ambil . Terus driver ambil Ain kat rumah dia . Dan kami terlewat hampir 1jam . Heee :) Jumpa yang lain kat 7E Jasin then terus driver-2 driver ke rumah Miena . Sampai rumah Miena dapat jumpeee Abg Amir , and you know what muka Abg Amir lain gilerrrr . Masa kat rumah Miena after dah selesai makan dan sebagainyerr before bergerak ketempat lain sebelum naik kereta Tyraa nampak lembu dan dia sgt terujaaaa :D 



DiaAbangLongKita :)

Silauuu lahh :\



Lepass tuh kita orang terus ke rumah Pieqa . Actually , masing-2 tak tahu rumah Pieqa kat mana , so main redahh jerr . Asal boleh :) And akhirnyerr lepas tanye ntah kat anak saper ntah tuh kita orang jumpa jugak rumah Pieqa . 

Tyraa teruja :)


Jyeahh , mereka pasti bincangkan sesuatu .



Keterujaan Si Ain :D


Warna mereka sama :)
Then lepas tuh ingat nak pergi rumah CikguRahmat tapi dia tak ade kat rumah . Then dia orang terus drive pergi rumah Muzammil kemudian ke rumah Amirul .


Adik dak Amirul comel :D

Gambar disnap oleh Si Tangan Parkison :)


Jelous Bila Ain Yang Paling Tinggi :\


Then terus kan perjalanan kami ke rumah pengerusi PETESIS , Si Sariyan tuh . Tggu dia kat depan sekolah SK Kesang , amboii kemain lama lagi . Rupa-2 nyerr dia pun beraya . Dia sampai terus guide kita orang pergi rumah dia . Okayy jumpa kakak dia cantikkkk :) Anak buah dia comelll ;) Lepas ke rumah dia terus pergi rumah Ain , solat zohor kat rumah Ain . Lepas tuh kena tggu kengkawan dak Ain nak datang rumah dia . Lama Tahuuu ! Hm , lepas dia orang semua dah sampai kita orang terus gerak pergi rumah Tyra And akhir sekali ke rumah badaa :) Kat rumah badaa dia orang bergambar kat tepi sawahh . See , keriangan mereka ;D



Tuh dia anak buah pengerusi , Si Sariyan ;)




Tyraa teruja jumpa sawah .


Add caption
Okayy thanks korang sebab meluang kan masa bersama :) Kbayee . Assalamualaikum , Jumpaaa Lagi :')

♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment