expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Monday, May 21, 2012

Hari pertama di sekolah :)

Hee , okeyy hari neh hari pertama badaa masuk sekolah balek . Dengan riang hati nye pegi sekolah pepagi tadi , dengan bersemangat nye nak masuk kelas , tetibe sampai sekolah cari cikgu , cikgu tak ade , dea tak datang . Then lepas tuh jumpe cikgu Jalalludin kot name dea , pulak dea boleh cakap macam neh .

Awak masuk jea kelas mane-2 dulu sementara waktu neh . Cikgu Khadijah tak datang 
hari neh , saya pun tak tahu awak kelas ape . Awak ikut jea kawan-2 awak neh dulu .

Okeyy , cikgu tuh mmg baek sebab izin kan badaa masuk kelas Shakey dgn Anum buat sementara waktu . So , dalam kelas ade jea peluang kite orang nak bercerita . Haha , yea lah mane tak nye , hari neh banyak waktu yg cikgu tak masuk kelas . Sampai dah pukol 2 pun badaa tak perasan . Hee :) Tadi mase kat sekolah seriously macam budak baru nak masuk sekolah jea rase nya . Almaklum lah dea orang semua dah dekat 2 minggu kat sekolah badaa baru nak masuk . So , maseh blurr-2 . Ape pun badaa tekad nak stay kat form6 . Badaa dah siap pesan kat Shakey dgn Anum awal-2 .

Anum , Shakey , kite nak mintak tolong , lau lah kan kite terlalai kea dalam pelajaran nanti kan 
tegur-2 lah kite tau . Sebab sekarang kite ade Anum dengan Shakey jea :')
 
Awak-2 semua , doa kan saya berjaya yea STPM nanti . InsyaAllah saya nak kan yg terbaek :')


♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment