expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Friday, May 18, 2012

2minggu disana dan saya gembira :')


Haii semua reader (: Dah 2 hari badaa balek Melaka baru hari nak update blog yg dah berhabuk neh . Okeyy , mcm ape yg badaa britahu sebelom badaa gerak ke Jempol , Kem PLKN tuh , badaa seminggu jea kt sana dan perkara tuh betol-2 terjadi . Hari first sampai sana takut sebab tak ade kawan -.- But lepas 3 hari kat sana , yesss guess what , badaa dapat ramai kawan (: Kami satu kepala :D Kami gila-2 , suka buad bising even JL suruh tutup lampu pukol 11.30 mlm dan kami suka ikut kepala kami . Eahh , kejapp walaubagaimana pun kami selalu cepat (: After seminggu kat situ dpt tahu ramai yg akan buad penangguhan dan pengecualian -.- Sumpah sedih gila . Sedih bila dpt tahu Citra terpaksa buad pengecualian sebab dea ade migrian . Citra , dea mix India Cina . Lepas dea balek , rindu nak dengar dea punye gelak yg sememang nye kelakar :')
Then dpt tahu kaklong kite orang AKIRA dan Rahsya pun akan balek , dea orang buad penangguhan tuk sambung belajar . Yea kami semamangnya sudah rapat . Rindu kan segala-2 nye di sana . Rindu time dalam kelas CB , time riadah , time mkn , time Encik Alias yg sebole-2 nye nak suruh badaa bgi komand dan time PT pagi . Sumpah mengantok gila kena bangun pepagi , seawal 5 pagi . Hm , setiap kali solat jemaah maghrib badaa sentiasa teringat kat mak dgn ayah sebab badaa tak nak buad penangguhan , rase berdosa sgt , rase mcm derhaka dgn mak ayah . Then teringat kat akmal yg sentiasa bagi semangat kat badaa bile badaa tak kuad , sentiasa ingat kan badaa if badaa terlupa something . If badaa nangis Rahsya mesti pujuk badaa , ajak badaa amek wuduk , tenang kan badaa . Same mcm ape yg shakey buad dulu mase kat asrama . Byk badaa belaja dlm kelas . JL baek gila . Cikgu Chem , cikgu Daud handsome ouhh (: Haha , gatal kau . Mase mule-2 ayah dtg nak amek badaa balek , badaa rase berat sgt nak tinggal kan dea org . Sayangg sgt dgn dea orang . Badaa nangis depan JL , malu -.- Tapi bile badaa fikir-2 balek kesian kat ayah if nak tanggung badaa belaja kat kolej swasta . Badaa terpaksa ikut ckp ayah masuk form6 . Mybe ade hikmah nye , badaa tahu Allah sentiasa bersama badaa jika badaa memerlukan-Nya (': Hari terakhir badaa kat sana badaa , sebelom badaa balek badaa tak jumpe pun dea , tak sanggup ouhh nak menangis lagi . Yg penting mereka kawan saya di Kem PLKN De' Bana Jempol . Byee Dayah Sam , Rahsya , Kaklong Akira , Eza , Iera , Tahsya , Syafra , Zyla , Hisan , Salleh , Wadi , Irza , Lim , Yee lee , Danial , Alep Lat , Hazwan , Hazz , Kala , Citra , Qila , Syikin , Kechik , Joanne , Alin , Shahira And All Execution BRAVO . Sayang korang <3 (':


Hari-2 terakhir kaklong and rahsya (': 
Saya rindu kan mereka <3 (':

Me with Qila (:



♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

2 comments:

  1. bestnyee dapat plkn :)

    #hye tuan tanah , jemput singgah blog saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Best sgt, tapi kita 2 minggu je lat sana. Singgah blog awak jugak :)

      Delete