expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Wednesday, April 18, 2012

Reunion Di Melaka Wonderland (:

Hye anda , anda dan anda (: Okeyy , hari neh badaa memenat kan diri ke reunion di Melaka Womderland , even penat tetap best . Thanks korang sbb meluang kan mase bersama , jyeahh yg budak Selangor tuh pun ade . 
Eah , budak Melaka pun ade yg tak ade tau -.- Tak ramai mane punn ade lah dlm satu kampung . Haha , meriah betol . Kt sana jumpe dak Bijan , yess dea keje sana , as life guard . Okeyy malas nk type-2 pepanjang penat lah , hehe . Sila kan tonton gambar kami (:


Menggedik dgn haiwan yg ade kat situ (: Okeyy , mcm
budak-2 .
Jyeaah , kite org mmg mcm budak-2 , so what , tak gagu awak
pun kan-2 .


  

Mereka peneman saya di sana , Thanks Aini and Faezah (:
Time neh sebenar nye dea org naek ramai-2 tapi , dak azri
tertinggal kt tengah-2 tuh , Haha . So , dea sampai lambat (:


Okeyy , lepas dah penat-2 memenat kan diri kt sini masing-2 pun dah lapar . So , decide nak pegi bowling , terus pegi mkn sekali kt kedai sebelah bowling center tuh .


Okeyy , izzamir mara bile aku snap gambar dea time
trun dea yg baling , nnti mesti masuk longkang .
 Haha . Jahat gilaa aku .
Aini pakai long skirt , so tk dpt maen kt line .
Maen jea lah kt tapi tuh (: #Act , dea nk try test
angkat ball tuh jea .


Then singgah Mydin MITC kejapp , so , amek kesempatan jumpe CikPah kt foodcourt . Yesss , kami sebelah-2 kedai jea dulu (: On the way nk turun bawah aku dengar iklan neh "Kicapnya Harus Adabi" Dulu keje Mydin hari-2 dengar iklan tuh , borinnggg -.-


Okeyy , singgah karoke Mydin yg tk seberapa .
Sumpah , sempit -.-


Jyeaahh , thanks korang menghabes kan mase seharian bersama (: Nnti buat lgi . Kbaiii .

♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment