expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Friday, April 20, 2012

Reunion Di Melaka Wonderland #Part 2

Hye you all (: Okeyy hari tuh ade cerita pasal badaa punye reunion kan , act time tuh penat so malas sgt nak type pepanjang . Okeyy , for enrty kali neh badaa nak sambung cerita pasal reunion hari tuh . Seriuosly badaa rinduu kan segala-2 nye -.- Okeyy kat sini nak mention sikit name-2 dea orang yg pegi (: Faezah , Aini , Fatin , Jamiliah , Azri , Hamka , Izzamir , Hanafi , Fahmy , Khuzairin , Mirzan , Najib , Azizi , Syafirul , Shahfiq , Rusydi , Saiful and Hasbullah #sorry if name sape-2 yg tak ade and name-2 yg berwarna tuh bkn sbb pilih kasih okeyy , yg laen aku tak jumpe link FB korang . Badaa gerak pegi sane dlm pukol 11.30 pagi , tumpang kereta Faezah . Tibe sane jea dea org semua dah sampai . Okeyy tggu Aini tuka baju . Then terus pegi mandi (: Act , mcm tak percaya jea dpt jumpe Fatin . 5tahun tak jumpe , lame kan -.- Fatin asyek tnye jea 'Badaa , muke aku dah berubah tak ?' 

Kite org , maen ape jea yg ade kat sane . Time tuh byk yg tak bole maen sbb tak ade life guard jaga , hari rabu cuti kot -.- Kite org maen kat tempat kekanak jea . Hari sekolah , so , tak ramai org . Act , badaa mule nye tak nak pegi sbb budak sekolah SIS tak pegi , sbb tak biase sorang-2 . Bile tengok mcm ramai jea , so decide lah nak pegi pulak . Tak ade transport , text Faezah , nak tumpang bole ? Heee (: Kite org kat sane sampai pukol 1.45 ptg mcm tuh lah . Then dea org decide nak pegi bowling pulak . Tibe bowling badaa tak maen pun , tak penah maen , so , takut nak maen . Hm , dlm pukol 3 ke 4 mcm tuh lah , ade yg dah nak balek . So , tinggal lah kiteorg-2 jea . Dah habes maen , kite org singgah lah kejap kt MYDIN MITC . Sementara nak tggu ayah Aini habes keje amek kite org . Kite org berkaroke bagai kt MYDIN sampai lah ayah dak Aini call cakap dah sampai kt MYDIN . So , kite org pun turun lah . Tibe ruma , serious penatt pluss tengok cermin , mak aii , GELAP dah muke -.- 


Abai kan muke kami yg annoying tuh (:

♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment