expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
Words ;)Hey awak , yg depan lappy tuhh. Welcome to my blog yahh , do follow me :)Assalamualaikum, Hai Reader Welcome To My Blog. A Muslim who meets with others and shares their burdens is better than one who lives a life of seclusion and contemplation :)

Thursday, April 12, 2012

Heyy PLKN !

Hye reader (: Ha , tengok saya dpt PLKN . Haha , bangga jea . Okeyy , sebenar nye daripada tahun lepas tahu dpt PLKN kn . So , sabar dan tenang jea lah dpt kumpulan yg ke berapa , yg penting bkn kumpulan 3 lah , saya tak nakal pun kan-2 (: Mase da bole semak utk kumpulan 1 dlu kan tengok name tak ade , serious takut if dpt yg kumpulan 3 punye #name kne black list kea neh -.- Kejam nye pak cik yg keje kt jabatan neh nk letak saya kt kumpulan 3 -.- Haha , kuang ajar gilaa aku . Sorry pak cik . Hari tuh tengah syok-2 duk lepak-2 sambil menonton televisyen , dpt text dari farah 'badaa aku dgn ieja dpt kumpulan 3 , dak aiman dpt kt masjid tanah punye' Then dgn pantas nye mereply text farah 'da bole check eah , ape link?' 'kau type jea semakan plkn , da dpt britahu aku' Dgn pantas nye pegi on PC , type kt GOOGLE 'semakan plkn' Isi numb IC , terus keluar
                                             Sistem Semakan Penempatan Pelatih PLKN
Kumpulan 2 Siri 9/2012

NAMA
:
BADARIAH BINTI ABDUL KADIR

NO. KAD PENGENALAN
:
94031004*&#$



KUMPULAN
:
2

PUSAT BERKUMPUL
:
MELAKA INTERNATIONAL TRADE CENTRE

NEGERI PUSAT BERKUMPUL
:
MELAKA



NAMA KEM
:
KEM PLKN DE BANA, JEMPOL, NEGERI SEMBILAN

ALAMAT KEM
:
KM4, KEM DE BANA


JALAN AYER HITAM-KEMAYAN



POSKOD KEM
:
72120

BANDAR KEM
:
BANDAR SERI JEMPOL

NEGERI KEM
:
NEGERI SEMBILAN



TARIKH LAPOR
:
01-MEI-2012

MASA LAPOR
:
09:30 PAGI

NPP
:

CATATAN
:

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2011 JABATAN LATIHAN KHIDMAT NEGARA

Ha , amek kau . Dkt Negeri Sembilan -.- Tweet kt twitter , then ade budak reply ' hihi.dkt bahau. Dlm hutan :-D tepi sungai. Ramai org asli :-D' Lgi satu , lgi satu ' haha. Watlek. Nnt kena jogging tepi jln raya' Sebenar nye dua-2 tuh tweet yg di reply oleh org yg same Yiennn (: Haha , lepas tuh saya dgn selambar nye mereply tweet tuh dgn ayt sebegini ' Kne jogging tepi jln sambil diperhati kan oleh org-2 asli (:' Okeyy saya bersemangat berkhidmat utk negara , haha . Mcm siut jea ayat (: Awak-2 Kem PLKN , sila jaga saya baek-2 yea , Insyaallah (':
Kbaiii <3




♡ Salam Ukhuwah Fillah ♡ Syukran Jazilan because visit here ツ

No comments:

Post a Comment